About me

Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Natasja Vlamings.

Mijn liefde voor fotografie is begonnen in 2007 vlak na de geboorte van mijn eerste zoon. Ik raakte in de ban van de mogelijkheden van een spiegelreflex camera. Ik heb de camera van mijn broer geconfisqueerd (eeuwige dank Jeffrey) en ik ben aan de slag gegaan.

Hierop ben ik verschillende cursussen gaan volgen die mij meer inzicht hebben gegeven over de technische kant van fotograferen, ik ben hiermee vol enthousiasme aan de slag gegaan door middel van het spelen met achtergronden, verschillende soorten lichtinval, portretfotografie, visagie, landschappen, natuurverschijnselen en algehele aankleding.

Door het resultaat van mijn werk werd ik in 2016 gevraagd door een beroeps fotograaf om in zijn studio mee te draaien. Na veel fotoshoots samen te hebben gedaan kreeg ik van hem mijn eerste solo beroeps opdracht, schoolfotografie! Dit was een serieuze sprong in het diepe, een spannende maar zeker leerzame opdracht die mij over de streep heeft getrokken om voor mezelf te beginnen.

Mijn interesse is breed: trouwfotografie, portretfotografie, familiefoto’s, themafotografie, eigenlijk te veel om op te noemen…

Deze site geeft een kleine impressie van mijn werk, kijk gerust rond en neem vooral contact op bij vragen.